Vacatures voor juristen, advocaten & paralegals

Job:

Advocaat-stagiair of advocaat-medewerker

21.03.18

Advocatenkantoor - bedrijfsomschrijving:

De associatie Xirius (www.xirius.be) is een advocatenassociatie bestaande uit vier kantoren, waarbij de kwaliteit van de dienstverlening en de specialisatie voorop staan.

Het kantoor Xirius Public, gespecialiseerd in het grondwettelijk en administratief recht, is op zoek naar één advocaat-stagiair of advocaat-medewerker.


Functieomschrijving:

Advocaat-stagiair of advocaat-medewerker


Profiel:

Nederlandstalige, met interesse voor het grondwettelijk en administratief recht (procedures Grondwettelijk Hof, Raad van State en gewone hoven en rechtbanken), o.m. ambtenarenrecht (statutairen en contractuelen), tuchtrecht, domeingoederenrecht, overheidsopdrachten, gezondheidsrecht, bemiddeling en/of regulerende instanties.


Aanbod:

Een aangename en dynamische werkomgeving, waarin u werkzaam zal zijn binnen een groep van een vijftiental jonge advocaten, die zich hebben gespecialiseerd in het grondwettelijk en administratief recht, onder leiding van zeven gespecialiseerde vennoten. Goede verloning. De kwaliteit van de opleiding en de samenwerking staan voorop en de stagiair of medewerker leert, stapsgewijs, een volwaardige zelfstandige advocaat te worden.


Contact:

Kandidaten kunnen hun cv en motivatiebrief via e-mail verzenden aan Anthony Poppe (ap@xirius.be), Tedescolaan 7, 1160 Brussel (Tel.: 02/663.14.53 ; Fax.: 02/663.30.81 ; www.xirius.be).

email : ap@xirius.be


Advocaat
Brussel

   

job lijst

Opnieuw zoeken ?

Aanwervers : plaats uw vacature op BelgischRecht.Net