Vacatures voor juristen, advocaten & paralegals

Job:

Legal Officer

08.10.18

Advocatenkantoor - bedrijfsomschrijving:

Het CIBG is het Centrum voor Informatica voor het Brusselse Gewest. Als koploper van de informatisering binnen het gewest loodsen we Brussel langs de uitdagingen van het digitale tijdperk.

Via onze directe klanten – Brusselse openbare instellingen – werken we permanent mee aan een duurzame, sociaal verantwoorde en economisch bloeiende omgeving voor alle Brusselaars. Een gewest dat steunt op het bundelen van hoogtechnologische infrastructuren, ICT-platformen- en systemen en data.

Maar onze belangrijkste resource blijft menselijk kapitaal.

Ons team bestaat uit meer dan 400 enthousiaste medewerkers waar je mee samen zult werken in hartje Brussel. Bij het CIBG hebben we klanttevredenheid hoog in het vaandel, dus oplossingsgericht zijn is een must. Daarnaast hechten we veel waarde aan fijn teamwork en een correcte werk-privébalans, want je goed voelen, werkt beter.

Ook zin om aan de slag te gaan in een organisatie waar verbondenheid zich digitaal én sociaal uit? Stuur ons dan snel je sollicitatie!


Functieomschrijving:

Binnen het juridische team werk je mee aan het dagelijks beheer van de juridische aspecten van de diverse openbare aanbestedingen (contracten voor producten en prestaties, in hoofdzaak ICT-gerelateerd) en van de PPS-verbanden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Je werkt mee aan de analyse van specifieke juridische dossiers of van dossiers die een juridische impact hebben op het geavanceerde gebied van het ict-recht (cloud computing, bescherming van persoonsgegevens, dematerialisering en administratieve vereenvoudiging in het kader van e-government-initiatieven), telecomrecht en aanverwante rechtsgebieden.


Profiel:

Jouw opleiding en ervaring:

- Je hebt een diploma van Master in de rechten.
- Je hebt een (eerste) relevante ervaring in een gelijkaardige functie.

Jouw competenties:

- Je bent betrouwbaar en je kunt nauwgezet en nauwkeurig werken.
- Je bent leergierig, analytisch en kritisch ingesteld.
- Je bent een sterke teamplayer maar je kunt ook zelfstandig werken.
- Je bent perfect Nederlands- en Franstalig, zowel mondeling als schriftelijk.


Wat je van ons mag verwachten:

Wij garanderen je uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeikansen. Ook bieden wij een aantrekkelijk loonpakket met uitgebreide extralegale voordelen.


Contact:

Verloop van het selectieproces: gesprek met de dienstverantwoordelijke, gesprek met de HR-dienst van het CIBG en tot slot een assessment.

Interesse? Stuur dan meteen jouw cv naar het volgende adres (met vermelding van de referentie "CIBG-0113"):

email : jobs@cibg.brussels


Jurist
Brussel

   

job lijst

Opnieuw zoeken ?

Aanwervers : plaats uw vacature op BelgischRecht.Net