Vacatures voor juristen, advocaten & paralegals

Job:

Juridisch dossierbeheerder (m/v/x) (21 plaatsen)

29.10.21

Advocatenkantoor - bedrijfsomschrijving:

Ben je geÔnteresseerd in het juridisch domein en op zoek naar een job met een sociale meerwaarde? Werk je graag gestructureerd en ben je overtuigd van het belang van een correcte dienstverlening? Werk je graag in teamverband en ben je bovendien niet bang om zelfstandig aan de slag te gaan? Dan ben jij de geknipte persoon voor een juridische functie binnen de FOD FinanciŽn.

Er zijn een aantal vacatures bij de algemene administraties en bij een stafdienst van de FOD FinanciŽn.

De functieomschrijving hangt af van de dienst waar je gaat werken.


Functieomschrijving:

✓ Wil je fiscale expertise uitbouwen en de FOD FinanciŽn van de toekomst mee vormgeven? De Algemene Administratie van de Fiscaliteit zoekt collegaís die zich buigen over wettelijke bepalingen, wetsontwerpen of fiscale rechtspraak en die toegewijd opvolgen, maar ook teamplayers die zich toespitsen op de juridische uitbouw van moeilijke dossiers.

Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Fiscaliteit.


✓ Ben jij een kennisspons en wil je je detectiveskills ontwikkelen? Dan kan je zeker een carriŤre uitbouwen binnen de Invorderingsteams of de juridische dienst van de Algemene Administratie van de Inning en Invordering!

Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Inning en Invordering.


✓ Heb je zin in een boeiende en uitdagende job met een intern opleidingstraject en heel wat doorgroeimogelijkheden? Twijfel niet langer, binnen de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie zijn wij op zoek naar heel wat nieuw talent! Heb je bijvoorbeeld interesse in vastgoed en alles wat met (on)roerende transacties zoals huur, verkoop, hypotheken en schenking te maken heeft? Dan zijn onze diensten binnen de Administratie Rechtszekerheid zeker iets voor jou!

Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie.


✓ De samenleving beschermen, internationale handel bevorderen en meehelpen in de strijd tegen fraude en terrorisme? Een boeiende en uitdagende job met verantwoordelijkheid en een gevarieerd takenpakket? De wereld van de Douane en Accijnzen is zeker iets voor jou.

Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen.


✓ Wil jij je kennis op punt stellen en als (toekomstig) topexpert onze beleidsverantwoordelijken ondersteunen?

Ontdek jouw nieuwe job bij de Algemene Administratie Beleidsexpertise en- ondersteuning.


✓ De Stafdienst Begroting en Beheerscontrole is de bewaarder van de portefeuille van de FOD FinanciŽn en volgt het budget, de beheerscontrole en de interne controle op. Deze stafdienst voert ook alle overheidsopdrachten uit en doet dat niet alleen voor onze FOD: ook andere federale overheidsdiensten rekenen op hun medewerking voor overheidsopdrachten. Kort gezegd: als je hier de troepen versterkt, zorg je ervoor dat de FOD FinanciŽn zijn middelen efficiŽnt gebruikt.

Ontdek jouw nieuwe job bij de Stafdienst Budget en Beheerscontrole.


Bij de uitoefening van deze functies kom je mogelijk in contact met het publiek.


Profiel:

Bachelor (hoger onderwijs van het korte type)


Contact:

Meer info over de selectieprocedure?

Call Center Dienst Wervingen
FOD FinanciŽn
Tel.: 02 572 57 71

email : infojobs@minfin.fed.be   

job lijst

Opnieuw zoeken ?

Aanwervers : plaats uw vacature op BelgischRecht.Net