Vacatures voor juristen, advocaten & paralegals

Job:

42 Juridisch dossierbeheerder

14.12.22

Ben je geÔnteresseerd in het†juridisch domein†en op zoek naar een job met een†sociale meerwaarde? Werk je graag†gestructureerd†en ben je overtuigd van het belang van een†correcte dienstverlening? Werk je graag in†teamverband†en ben je bovendien niet bang om†zelfstandig†aan de slag te gaan? Dan ben jij de geknipte persoon voor een†juridische functie†binnen de†FOD FinanciŽn.

Er zijn verschillende vacatures bij de algemene administraties en bij een stafdienst van de FOD FinanciŽn.

De functieomschrijving hangt af van de dienst waar je gaat werken.†- Wil je fiscale expertise uitbouwen†en de FOD FinanciŽn van de toekomst mee vormgeven? De†Algemene Administratie van de Fiscaliteit†zoekt collegaís die zich buigen over†wettelijke bepalingen, wetsontwerpen of fiscale rechtspraak†en die toegewijd opvolgen, maar ook teamplayers die zich toespitsen op de juridische uitbouw van moeilijke dossiers.

Ontdek†jouw nieuwe job†bij de Algemene Administratie van de Fiscaliteit.†

Meer info over de jobinhoud?
Mario RYCKAERT†- Centrumdirecteur Centrum P Gent
Contactpersoon†FOD†FinanciŽn
Tel.: 02 575 62 55†
E-mail:†mario.ryckaert@minfin.fed.be

Laurent VANNIEUWENHUYSE†- Centrumdirecteur Centrum KMO Brugge
Contactpersoon†FOD†FinanciŽn
Tel.: 02 578 09 33
E-mail:†laurent.vannieuwenhuyse@minfin.fed.be-†Ben jij een†kennisspons†en wil je je†detectiveskills†ontwikkelen? Dan kan je zeker een carriŤre uitbouwen binnen de†Invorderingsteams†of de†juridische dienst†van de†Algemene Administratie van de Inning en Invordering! †

Ontdek†jouw nieuwe job†bij de Algemene Administratie van de Inning en Invordering.

Meer info over de jobinhoud?
Ann-Sophie NOLF - Directeur Invordering O&W Vlaanderen
Contactpersoon FOD FinanciŽn
Tel.: 02 575 19 13
E-mail: annsophie.nolf@minfin.fed.be- De†samenleving beschermen, internationale handel bevorderen†en meehelpen in de†strijd tegen fraude en terrorisme? Een boeiende en uitdagende job met†verantwoordelijkheid†en een gevarieerd takenpakket? De wereld van de†Douane en Accijnzen†is zeker iets voor jou. †

Ontdek†jouw nieuwe job†bij de Algemene Administratie van de Douane en Accijnzen.


Meer info over de jobinhoud?
Myrthe LISSENS†Ė HR-Business Partner Correspondent AAD&A
Contactpersoon†FOD†FinanciŽn
Tel.: 02 575 39 88
E-mail: myrthe.lissens@minfin.fed.be- Heb je zin in een boeiende en uitdagende job†met een intern†opleidingstraject†en heel wat†doorgroeimogelijkheden? Twijfel niet langer, binnen de†Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie†zijn wij op zoek naar heel wat nieuw talent!


Ontdek†jouw nieuwe job†bij†de Algemene Administratie van de Patrimoniumdocumentatie.


Meer info over de jobinhoud?
Jessie VANDERHEYDEN - HR-Business Partner Correspondent AAPD
Contactpersoon†FOD†FinanciŽn
Tel.: 02 576 95 51
E-mail:†jessie.vanderheyden@minfin.fed.be- De†Stafdienst Begroting en Beheerscontrole†is de bewaarder van de portefeuille van de FOD FinanciŽn en volgt het†budget, de†beheerscontrole†en de†interne controle†op. Deze stafdienst voert ook alle†overheidsopdrachten†uit en doet dat niet alleen voor onze FOD: ook andere federale overheidsdiensten rekenen op hun medewerking voor overheidsopdrachten. Kort gezegd: als je hier de troepen versterkt, zorg je ervoor dat de FOD FinanciŽn zijn middelen efficiŽnt gebruikt.

Ontdek†jouw nieuwe job bij de Stafdienst Begroting en Beheerscontrole.

Meer info over de jobinhoud?
Bart VERMEERSCH - Adviseur
Contactpersoon†FOD†FinanciŽn
Tel.: 02 576 32 97
E-mail:†bart.vermeersch@minfin.fed.be


Ontdek onze app
FOD FinanciŽn ontwikkelde†deze app speciaal voor jou. Zo heb je steeds alle informatie binnen handbereik.


Bij de uitoefening van deze functies kom je mogelijk in contact met het publiek.
Overeenkomstig het neutraliteitsbeginsel van overheidsinstanties en de door de FOD FinanciŽn uitgedragen waarden van transparantie en onafhankelijkheid, is het verboden om uiterlijke tekenen te dragen van gelijk welke ideologische, politieke of religieuze overtuiging of affiliatie. De FOD FinanciŽn staat dit enkel toe aan personeelsleden die niet rechtstreeks in contact komen met het publiek (KB 02/10/1937 houdende het statuut van het Rijkspersoneel - artikel 8, paragraaf 1).. Bijgevolg mogen de personeelsleden die rechtstreeks in contact komen met het publiek bij de FOD FinanciŽn geen uiterlijke tekenen dragen van gelijk welke ideologische, politieke of religieuze overtuiging of affiliatie, want dit zou kunnen resulteren in een ondermijning van het vertrouwen van het publiek in de volledige neutraliteit van de overheid en in de onpartijdigheid van de FOD FinanciŽn. Onder publiek wordt verstaan de burgers waarmee in contact gekomen wordt.


Indien je voor jezelf nog een beter beeld van de organisatie wil vormen, ga dan via†deze link†naar een aantal getuigenissen van jouw toekomstige collegaís.


Meer info over de selectieprocedure?
Call Center Dienst Wervingen
FOD FinanciŽn
Tel.: 02 572 57 71†
E-mail:†infojobs@minfin.fed.be


   

job lijst

Opnieuw zoeken ?

Aanwervers : plaats uw vacature op BelgischRecht.Net